Nichtje Maxima zorgt voor opschudding en wil wraak op koningin.??

Nichtje Maxima zorgt voor opschudding en wil wraak op koningin.??

26 augustus 2021 Uit Door SocialMedia Dagblad

Een interview met Isha Escribano, het verstoten nichtje van Máxima, heeft voor veel opschudding gezorgd. Isha doet tijdens het gesprek een aantal opmerkelijke uitspraken. Ze laat weten dat Maxima en haar familie haar leven tot een ‘hel’ hebben gemaakt. Het scheen zo heftig te zijn voor Isha dat ze op het punt stond om zelfmoord te plegen. Het lijkt erop dat Isha verblind is door wraak. ,,Mijn familie heeft mij kapot gemaakt.”

,,Ik ben dus Máxima’s achternichtje. Maar dat willen ze liever geheimhouden”, vertelt Isha in de Spaanse versie van Vanity Fair. Daarmee bedoelt ze haar familie. ,,Ze hebben mij kapot gemaakt.”

Isha is op de wereld als man en heeft een transgenderoperatie ondergaan. Volgens Isha werd ze nooit geaccepteerd door haar familie. Ze ziet zichzelf dan ook als het ‘zwarte schaap’ van de familie. Máxima krijgt het dan ook zwaar te verduren want Isha heeft geen goed woord over voor haar nicht. In hun jeugd gingen ze nog wel met elkaar om. ,,We hebben veel gespeeld, maar ik was niets voor haar. Ik voelde dat Máxima op me neerkeek. En nu, als transseksuele vrouw, pas ik helemaal niet meer bij haar perfecte leventje.”